Гурме храна, нон-стоп забавления и удивителни кораби - всичко това в комбинация с мечтани дестинации.

Круизната почивка наистина не може да се сравнява с никоя друга, посочва Daily Mail.

Пътувайки до повече от 300 невероятни дестинации, Norwegian Cruise Line прекрачва границите на традиционните круизи от 54 години насам.

Плавайте със стил на борда на един от 17-те съвременни кораба от флотилията на компанията, избирайки измежду различни опции - самостоятелна каюта, мини-апартамент, спа апартамент или в The Haven™ от Norwegian - концепцията на компанията за "кораб в кораба“, предлагаща VIP съоръжения.

Вижте най-добрите круизи на Norwegian Cruise Line, от които да избирате:

Невероятни Испания и Италия през 2021 и 2022 г.

Изисканият седемдневен круиз NCL минава през Западното Средиземноморие - от Барселона в Испания до Франция и Италия.

От очарователни разходки през Стария град в Палма де Майорка до пресни морски дарове в Ливорно и обиколка с екскурзовод на Ватикана, няма недостиг на забележителности, които да видите по време на този грандиозен круиз.

Възможните дати са между септември и октомври 2021 г. и април и септември 2022 г. Вътрешните каюти се предлагат на цени от 615 евро на човек, докато опциите за тези с балкони варират между 870 и 1 370 евро, в зависимост от това дали ще пътувате тази година или следващата.

На кораба ще се радвате на много забавления, например аквапарк, спа център, 27 специализирани ресторанта, Spice H20 - открит клуб, вдъхновен от Ибиса, и други.

Гръцко приключение

Насладете се на гръцко пътешествие, което ще запомните завинаги със седемдневна експедиция в седем дестинации: Атина, Ираклион, Родос, Миконос, Олимпия, Корфу и Санторини.

Вижте грандиозния залез над синьокуполните села на Санторини,разходете се из лозята на Корфу, а на Родос се върнете назад в историята. От световноизвестния Миконос направете кратка разходка с ферибот до остров Делос - родното място на Аполон и Артемида. След това, докато сте на брега в Олимпия, се насладете на живописните морски градове.

Norwegian Jade предрага нощни клубове, отличени с награди ресторанти, великолепно казино, басейни и разкошен спа център на неговите 15 палуби. Каютата ще ви струва 685 евро на човек, а такава с балкон - 1140 евро.

10 места, които да посетите, преди да навършите 40 г.Всяко от тях носи уникално изживяване

Шотландия, Исландия и Ню Йорк

Това е почивка веднъж в живота - плаване до Шотландия и Исландия, след това до Ню Йорк от Саутхемптън в рамките на 12 дни на борда на най-новия и най-иновативен кораб на NCL - Norwegian Prima.

Обиколете замък от 17 век на очарователните Шетландски острови и се запознайте с техните световноизвестни понита, след което отплавайте до Рейкявик за нощувка, посетете действащ вулкан и разгледайте ледената страна на чудесата.

Открийте живописното крайбрежие на Нова Скотия, опитайте местната кухня и разгледайте бутиците в залива Махоне, преди да отплавате към ярките светлини на Ню Йорк.

Резервирайте вътрешна каюта от 1570 евро на човек за пътешествия от 23 септември 2022 г. На борда ще откриете красиви инфинити басейни, стъклена пътека над морето, както и водна скулптурна градина. Всичко това в комбинация с множество ресторанти, барове и клубове.

Епично приключение в Исландия

Този круиз стартира от Саутхемптън и стига до Исландия в рамките на 14 дни. Вижте най-доброто от Дъблин и Белфаст, преди да продължите към мечтания Рейкявик и невероятните Исафьордур и Акурейри. След това ви очаква пътуване до старомодното норвежко село Гайрангер, природната чудеса на Олден и космополитния Ставангер.

Отплавайки на 17 септември 2023 г., ще можете да се отпуснете в лукс на борда на този иновативен кораб. Вътрешните каюти се предлагат на цени от 2100 евро, а опциите с балкони - от 3090 евро на човек. The Haven™ от Norwegian пък е луксозна колекция от апартаменти с личен иконом и частни басейни.

Сензационна Югоизточна Азия

Вижте най-доброто от Югоизточна Азия на невероятно 11-дневно турне, което тръгва от Банкок до Малайзия на 6 февруари 2023 г., на борда на новообновения Norwegian Sun.

Разгледайте буйните дъждовни гори, обширните плажове и исторически храмове на тайландските острови Пукет и Ко Самуи и се насладете на живописния залив Nha Trang във Виетнам, преди да посетите град Хо Ши Мин. Вижте град Мелака в Малайзия, преди да се отправите към традиционните кампунг (села) в Лангкауи, Пенанг и Куала Лумпур, за да завършите пътешествието в Сингапур.

Вътрешните каюти са на разположение от 1350 евро на човек, а тези с балкон - от 2430 евро На борда ще бъдете особено разглезени от избора, когато става въпрос за храна и забавления.