Едно от нещата, на които ни научи пандемията от COVID-19 през последната година и половина, е, че голяма част от забавленията, с които сме свикнали, могат да се случват и вкъщи. Включително и киното. Разбира се, "големият екран" винаги ще има своята социална функция и вероятно след края на пандемията хората отново ще се събират с приятели в киносалоните.

Но ако просто искате да се насладите на някой хубав филм - и то с високо качество, докато се излежавате в хола (а защо не и край басейна на двора), това вече е напълно възможно. При това с толкова голям избор, че дори и най-придирчивите киномани биха открили по нещо интересно за себе си.

Платформата EON от Vivacom, която вече от няколко месеца се предлага на българския пазар, е предложение точно за тези случаи. Освен иновативна телевизия и високоскоростен интернет, EON предлага достъп до богата видеотека с над 15 000 заглавия.

Заедно със собствената Arena Play, в която филмите са удобно разпределени по жанрове и се обновяват ежеседмично, видеотеката дава достъп до HBO On Demand, Pickbox NOW, Hopster On Demand, Discovery On Demand и много други популярни видео услуги по заявка в най-различни жанрове.

EON включва много възможности за персонализация на филмовото изживяване, които са съобразени със съвременните изисквания на потребителите. Едно от големите удобства е, че можете да гледате съдържанието на платформата на всякакви устройства по всяко време. Можете, например, да започнете да гледате филм или сериал на домашния телевизор, след което да продължите да го гледате на друго място от телефона или компютъра си.

Освен това платформата позволява подробна персонализация, така че всеки член от семейството да може по най-бързия начин да намери това, което го интересува.

Специално внимание получават най-малките потребители. Детските телевизионни канали и филмите за деца във видеотеката са организирани в забавна и безопасна дигитална среда, която малчуганите лесно могат да управляват сами – EON Kids. Най-новото допълнение в EON за децата е мобилното приложение Hopster, включено безплатно в пакетите PREMIUM и FULL. То предоставя на малчуганите от 2 до 6 годишна възраст забавление и обучение без реклами, които стимулират креативността и уменията за усвояване на нови знания. Мобилното приложение Hopster е налично за сваляне от сторовете за приложения и има разнообразно съдържание, подбрано от експерти – песни, образователни филмчета, забавни игри, рисуване и още други функции.


Освен видеотеката, една от най-полезните функционалност за любителите на филмите, и особено на сериалите, е възможността за "връщане“ до 7 дни назад. Тя е достъпна за над 200 телевизионни канала в платформата на EON. Пакетите EON включват EON приемник, който прави телевизора смарт, приложение за Smart TV и мобилно приложение EON. Благодарение нa тях, потребителите могат да гледат цялото съдържание, налично в платформата, навсякъде и на всяко устройство - телевизор, смартфон, таблет или компютър с един и същ интерфейс. Това позволява на клиентите да се насладят на любимите си предавания, филми и сериали по всяко време, независимо дали са вкъщи, на почивка, на път или в парка.

Платформата ЕON е разработена от United Cloud - водещия център за високотехнологични иновации на United Group. Тя се предлага от Vivacom в три лесни за разбиране пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специална промоционална цена от 1 лев на месец за първите 2 месеца, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лев на месец за първите 4 месеца.

Повече информация за EON можете да откриете тук.