Телевизорите са един от задължителните елементи у дома, без който дори не можем да си представим живота.

Независимо дали е голям или малък, с плосък екран или дори подвижен, ще намерите телевизор в почти всеки дом.

След работа всичко, което обикновено искате да направите, е да седнете на дивана пред телевизора.

Но това вече е не само уред, но и дизайнерски шедьовър, с иновативна и футуристична визия.

Ето няколко примера:

Модерна версия на традиционното легло с балдахин, интелигентното легло е многофункционално и се интегрира без усилие във всяко обзавеждане. Новото HiBed е оборудвано с модерна технология за уелнес, развлечения и мониторинг на здравето, която се синхронизира безпроблемно с вашето интелигентно устройство.

Вградената система за съраунд звук с невидими високоговорители прави леглото да се усеща по-скоро като киносалон.

Модерен с 5 дисплейни панела, които се отварят и затварят като вентилатор, телевизорът M1 има сложна структура, разполагаща с основа, в която панелите на дисплея се заключват, след като се отворят. Тук има и система от високоговорители с мощност 250 W, както и един огромен субуфер от 700 W, за да се създаде уникален звук.

Празният екран на конвенционален телевизор, който не се използва, може да бъде малко дразнещ за очите. Но с помощта на прозрачни панели това вече не е проблем. Проектиран от Jang Junyoung, този телевизор може да се слее почти идеално със заобикалящата го среда, когато не се използва.

Тази интуитивна технология е придружена от внимателно обмислен и минималистичен дизайн, а контролната платка е скрита в стойката на телевизора, за да се гарантира, че не компрометира дизайна. Предната и задната част на тази идеално симетрична стойка се издигат под ъгъл, за да се интегрират безпроблемно с тънкия панел, който обгражда телевизионния екран.

TinyTV се предлага като комплект „направи си сам“, който се сглобява лесно за по-малко от 5 минути, без необходимост от запояване или специални инструменти. Той работи с MicroSD карта, което ви позволява да възпроизвеждате до 5 часа съдържание (във формат MP4) на малкия екран на телевизора.

TinyTV се предлага и със собствен TinyRemote с 6 очарователни малки бутони за включване на телевизора, смяна на канали, регулиране на силата на звука и дори заглушаване.

Проектиран да привлече потребителя по-активно чрез премахване на всички нежелани елементи, ARTE се стреми да разчупи формата на телевизионния дизайн. Конвенционалната телевизионна стойка е заменена от голям камък, който е разположен извън центъра и добавя интересен елемент към дизайна.

В камъка е скрита акустична леща, за да се осигури превъзходно изживяване за потребителя. С такъв уникален и отчетлив дизайн ARTE е нещо повече от телевизия, това е произведение на изкуството. Той може да привлече внимание, дори телевизорът да е изключен.