Форумът, събиращ лидерите на световни и български компании - Digital Trends 2021, вече стартира.

Втората от четирите панелни дискусии носи името Fintech.

Тя обединява представители на топ банките в България около темата за дигиталната трансформация на банката на бъдещето.

Виктор Стоянов, директор Дистанционни услуги и дигитални канали от Уникредит Булбанк, Стефан Григоров, директор „Стратегия, трансформация и иновации“ в ОББ, както и Лина Върбанова, началник отдел CRM, Пощенска банка, ще очертаят тенденциите в сектора и мобилните иновации.

Модерните технологии и ИТ индустрията, обединени в дискусионен панел Digital Innovations, стартиращ в 11.30 часа, ще представят лидерите в бранша Тодор Гигилев от DREAMIX, Йото Райчев от IT Crowd, Филип Генов от F27 и Кирил Асенов от Arexim Engineering.

Денис Бродски, Chief people officer в TBI Bank, Захарина Вецева, “Корпоративни комуникации и корпоративна социална отговорност” в TELUS International Bulgaria и Иван Козаров, управляващ директор на Arco Real Estate, ще ни разкажат как стимулират талантите в една компания и колко предизвикателно изглеждат работните места на бъдещето. Панелът Home Office стартира в 12.30 часа.

Digital Trends 2021 г. се провежда онлайн и се излъчва безплатно на живо във фейсбук страниците на profit.bg и novini.bg.