Създаден преди векове, днешният софийски квартал Симеоново първоначално е село, а впоследствие и скъпа вилна зона на столицата.

Става част от кварталите на града през 1961 г., а днес е атрактивен избор за дом заради изобилието от зеленина, чистия въздух и невероятните планински гледки.

Именно в Симеоново е разположен София Ски Ризорт - нов комплекс, предлагащ уединение, тишина и спокойствие, но без да ви лишава от удобствата на града и модерната инфраструктура.

Шестетажната сграда, която е пред Акт 15, е в непосредствена близост до Sofia Ring Mall, IKEA и лифт „Симеоново”, намира се на на минути от Бизнес Парк София, Бизнес Център Камбаните, Спортен магазин „Декатлон“, магистрали „Тракия“ и „Хемус“.

В района са разположени супемаркети, детска градина и училище, ресторанти и кафенета, а Околовръстният път осигурява лесен и бърз достъп до всички ключови точки в столицата.

В София Ски Ризорт се предлагат за продажба двустайни и тристайни апартаменти, както и ателиета, осигуряващи на обитателите си гледки към планината и града. Апартаментите са на шпакловка и замазка, като разполагат с алуминиева дограма с троен стъклопакет, външна изолация, а отоплението е на газ и климатици.

В сградата се продават и магазини, като схемата на плащане за всички имоти е атрактивна. От новодомците се изискват 10% от сумата при подписване на предварителен договор, а останалите 90% се плащат на Акт 16.

Имотите в сградата са подходящи за придобиване и с ипотечен кредит. Не се дължи комисионна от купувача.

Михаил Чобанов: Името зад успеха на най-добрите имотни проекти у насМилиони квадратни метри реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент у нас за близо 20 години

Предлагани от една от най-големите и реномирани агенции за недвижими имоти у нас - BULGARIAN PROPERTIES, апартаментите в сградата са на цени между 55 900 и 222 300 евро (от 1 020 до 1 260 евро на квадрат).

Стартовата цена на ателиетата е 59 300 евро, на двустайните апаратменти 88 200 евро, а на тристайните жилища - 189 600 евро.

Вижте още топ обекти ново строителство в София

Заповядайте да ви покажем един двустаен апартамент в комплекса: