Мъж, който откраднал колата на жена в американския щат Индиана, несъзнателно си направил и селфи на нейния телефон.

Според WXIN автокрадецът направил снимката по погрешка, след като потеглил с колата на жертвата в Индианаполис. Меган Уислър била откарала майка си да посети роднина в лечебно заведение и я изчаквала в колата, когато въоръженият мъж се приближил към автомобила откъм шофьорското място.

Уислър заявява пред изданието, че той й наредил да прескочи на съседната седалка. “Не знаех дали не бе намислил нещо по-зловещо или просто не искаше да се разкрещя, но нямах желание да ходя никъде с него,” казва тя.

В крайна сметка тя изляза от колата и му предоставила ключовете. Той изтръгнал телефона от ръката й, качил се в автомобила и потеглил.

Властите в крайна сметка проследили телефона на Уислър до място на около 15 мунити от местопрестъплението. Тя смята, че крадецът се изплашил и изхвърлил телефона през прозореца, като тогава несъзнателно си е направил селфи.

Уислър казва, че е щастлива, че останала жива, а всичко, което той е взел, може да се замени, защото никой не може да каже дали следващият път изходът ще е същият.