Новогодишната нощ в Ню Йорк отново ще бъде такава, каквато я помним от преди паднемията.

През ноември кметът на Голямата ябълка Бил де Блазио обяви, че традицията със спускането на топката ще се завърне на Таймс Скуеър.

„Искаме да посрещнем страхотно Нова година в този град“, каза де Блазио на пресконференция. „Ню Йорк премина през толкова много, но това е град герой, борещ се срещу COVID. Имаме много да празнуваме. Така че това ще бъде голям момент на Таймс Скуеър."

В чест на завръщането на това събитие, The Edition пуска невероятна програма за онези, които искат да кажат сбогом на 2021 г. и здравей на 2022 г. със стил.

Хотелът, разположен на Таймс Скуеър 20, предлага Нова година в The Terrace and Outdoor Gardens, която включва напитки и ястия за добре дошли, работещ пет часа бар, петстепенно дегустационно меню, подготвено от известния готвач Джон Фрейзър, и първокласни вина, подбрани от Ейми Рейсин, отговорник по напитките на годината на списание Esquire за 2021 г.

Събитието включва също музика на живо, VIP достъп за наблюдение на спускането на топката на Таймс Скуеър, както и вход за афтърпартито на 701 West - луксозния бар и ресторант на хотела. Заведението предлага собствен двучасов отворен бар от полунощ до 2 часа сутринта. Цената за събитието е 3000 долара на човек (без данък и бакшиши).

Хотелът предлага и пакет Penthouse, който включва две нощувки в мезонета на 40-ия етаж на хотела, в комбинация със същите екстри, споменати по-горе.

Ето ги почивните дни през 2022 г.Възможности за по-дълги ваканции има през април, май, септември и декември

За новогодишната нощ пакетът Penthouse е на разположение срещу 25 000 долара (без данък и бакшиши), посочва T+L.