Големият остров на Хавай привлича посетители със своите буйни гори, зашеметяващи плажове с черен и бял пясък, разнообразен морски живот, активни вулкани и вкусно кафе, отглеждано в западната му част.

Ако всичко това ви звучи като рай, имате късмет - скоро ще можете да се насладите на всичко, което Големият остров предлага — и дори повече, от комфорта на вашето луксозно имение.

И да, това включва частна ферма за кафе.

Обширното имение в курортен стил с площ от пет акра, което се появи на аукционен блок на 21 януари, се намира в изключителния затворен комплекс Keaolani, разположен по буйните склонове на спящия вулкан Hualalai.

Готовият за нанасяне имот с площ от 634 квадратни метра, който е истинският рай за любителите на природата, разполага с девет спални, девет бани и две полубани с мебели по поръчка.

Повечето от апартаментите са в основната къща, с други три в отделни сгради, свързани с къщата чрез покрита пътека (така че вашите гости ще имат уединение). Прозорците от пода до тавана пропускат много естествена светлина и ви позволяват да се насладите на буйните хавайски гледки.

Къщата разполага и с гурме кухня, просторен офис и зала за медийни прожекции. Основната дневна зона безпроблемно преминава към просторна външна веранда, което прави къщата рай за целогодишно забавление.

Басейн, СПА център, езерце с рибки и два водопада внасят блажено дзен усещане в имота. Тъй като къщата е разположена на хълм, обширните гледки към океана, които се разкриват пред очите ви, са абсолютно спиращи дъха.

Да купим или не имот през 2022 г.? За какво да следим?Едно е сигурно – все повече хора ще търсят нови жилища, на фона на застаряващия жилищен фон у нас

Но една от най-добрите характеристики на имота е земята, която идва с него. Представете си, че се разхождате из пет акра овощни градини и повече от 70 разновидности хибискус. Тук също така са засадени над 1500 кафеени дървета, така че можете дори да пуснете своя собствена марка.

Близкият район Кайлуа-Кона е оживен, дом на голф игрища от световна класа, отлични заведения за хранене и пазаруване и идеални плажове. Международното летище Кона е само на 25 минути с кола от имението.

Ако това звучи като идеалния имот за вас, търгът е в ход, като домът е обявен за 7.75 милиона долара чрез Concierge Auctions.