След две години в дигитален формат, Шумът на парите отново се завръща пред публика.

Събитието, организирано от Profit.bg вече 13 години, ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center.

И тази година топ мениджъри и експерти ще очертаят възможностите, които бизнесът има за развитие и инвестиции, както и факторите, които обуславят личното ни финансово спокойствие.
На публиката организаторите предлагат пет дискусионни панела:

 • Банки
 • Устойчиво развитие
 • Лични финанси
 • E-Commerce
 • Имоти
 • Накъде ще се движат лихвите по кредитите и депозитите и готови ли са българските банки за влизане в еврозоната - това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в първия панел от Шумът на парите 2022.

  Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса? Как една компания да излезе победител в битката за квалифицирани кадри? Тези и други въпроси ще бъдат засегнати в новия за конференцията панел – Устойчиво развитие.

  По време на дискусията с тема Лични финанси ще бъдат обсъдени въпроси, като как да победим инфлацията и да управляваме парите си при повишаващи се лихви. Ще чуем експертни прогнози за движението на цените на валутите, суровините и криптовалутите.

  Панел E-Commerce ще представи най-новите тенденции при онлайн пазаруването, а участниците в него ще дадат полезни съвети по теми, като сигурност и защита на личните данни, дигитални портфейли, предпочитания на потребителите и други.

  Ще продължи ли поскъпването на имотите у нас? На този и много други въпроси, касаещи сектора, пък ще отговорят участниците в имотната дискусия.

  „За 13-а поредна година едно от най-големите икономически събития в страната ще предложи на лоялната си публика дискусии с реална полезна стойност. Доказани експерти от различни сфери ще ни помогнат да се запознаем по-отблизо с тенденциите във финансовия, промишления, имотния и технологичния сектор у нас, влияещи както върху бизнеса и предприемачите, така и върху личния ни бюджет“, заяви Мартин Петров, член на борда на директорите на Sportal.bg.

  „Очакваме огромен интерес към Шумът на парите 2022, като новата локация на събитието - Sofia Event Center, обещава мащабност, технологични иновации и комфортна среда на публиката“.

  Билети за Шумът на парите 2022 можете да откриете тук.

  Програмата на събитието ще намерите тук.

  Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.