За английската кралица се пише много и често.

Макар това да не е единствената монархия в света, тя е обект на много по-голям интерес.

Свързва се с дълги традиции, тържественост, чест, доблест, достойнство и различни други атрибути на кралското семейство.

Именно това прави любопитен отговора на въпроса - какъв смартфонът използва кралица Елизабет II. Тя, както и членовете на семейството й, отдават предпочитание на продуктите на определена марка. И тя не е Apple, съобщава androidinsider.ru.

Какво представлява кралското разрешително?

Нейно Величество британската кралица, оказва се, харесва продуктовия асортимент на Samsung. Преди дни кралският двор на Великобритания удължи договора с корейската компания в качеството на доставчик на битова електроника.

Кралско разрешително се издава на компаниите от кралския двор от 15 в. насам. То им позволява да доставят стоки и услуги на кралското семейство. Разбира се, доставките не са безплатни.

Правото да имаш толково важен клиент трябва да се заслужи. Това касае не само производителите на електротехника. В Лондонq напримерq има магазин за чай, който е доставчик на кралския двор вече поредна година.

Като такъв той се ползва с чест и престиж и може да заяви на обществеността, че е официален доставчик на кралското семейство. Именно това обяснява и защо образът на Елизабет II беte показан по време на презентацията на Samsung Galaxy S22.По закон кралски разрешителни може да се издават от името на кралицата и принца на Уелс.

Кой доставя електроника на британската кралица Елизабет II?

Samsung получава първото си кралско разрешително през 2021 г. от името на самата кралица. Оттогава насетне компанията доставя електроника на целия кралски двор. Тъй като разрешителното има срочен характер, то трябва да бъде подновявано от време на време.

Какъв смартфон има британската кралица?

Ако кралските особи не харесват стоките и услугите, които получават, те може да прекратят разрешителното. Samsung явно се нрави на Елизабет II. Тя няма намерение да смени доставчика и наскоро удължи договора с компанията от Южна Корея.

Кои модели смартфони обаче използват членовете на кралското семейство няма как да разберем. Това се пази в тайна. Не е трудно да предположим, че апаратите принадлежат към флагманския клас. Не е изключено дори да са сгъваеми.

Какви устройва Samsung купува кралицата?

Южнокорейската компания може да доставя на кралицата смартфони, телевизори, битова техника и други електронни устройства. Сред тях Galaxy Z Fold 3 и най-новите телевизори 8K Neo QLED се открояват. Като връх на технологиите те не са никак евтини. За кралското семейство обаче парите не са проблем.