Разплащателна сметка без такса за откриване, без такса за обслужване и без такса за издаване на карта VISA е новият продукт на БАКБ. Дигитализацията на банковите продукти и услуги стартира преди няколко години и се ускори значително през пандемията. Тя, обаче, се фокусираше върху настоящите клиенти на банките и възможността да правят ежедневните си операции дистанционно. Предлагането на дигитални продукти за нови клиенти беше ограничено.

Днес, след като хората по света се върнаха в значителна степен към нормалния си начин на живот, придвижване и общуване, онлайн банкирането се запази като предпочитан вариант за клиентите, заради удобството което осигурява. Затова и банките продължиха да правят мащабни инвестиции в дигитални продукти и канали за продажби.

ЧИСТА СМЕТКА е продуктът на Българо-американска кредитна банка, насочен към хората с регулярни ежемесечни доходи - заплата, доходи от наеми, хонорари, авторски права и други. Условията на разплащателната сметка осигуряват на клиентите възможността да разполагат със средствата си без да заплащат месечна такса за обслужване – при това не за определен промоционален период, а

безсрочно.

Единственото условие е да имат месечни постъпления по своята сметка от минимум 500 лева и да използват дебитна карта VISA. В условията на инфлация и променящи се банкови такси, да имате предвидимост, яснота и прозрачност на условията на най-масово използвания банков продукт е от изключителна важност.

БАКБ е сред банките в България, които постоянно развиват и предлагат на пазара иновативни продукти, достъпни за всички онлайн – дори за тези, които не са клиенти на банката към момента. След вече утвърдените предложения „Онлайн депозит“ и онлайн кредит „На мига“, банката създаде възможността за откриване и на ЧИСТА СМЕТКА изцяло онлайн, чрез платформата apply.bacb.bg.

Така само с няколко лесни стъпки всеки нов клиент за банката може да открие сметка с дебитна карта без необходимост от посещение в банков офис.

Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА също е с отлични условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за плащания при търговци и без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

По този начин имате удобен и бърз достъп до парите си – БЕЗ ТАКСИ, за НЕОГРАНИЧЕН период от време. Можете да дигитализирате своята карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА с Apple Pay или Google Pay и да пазарувате навсякъде само с телефона си – бързо, лесно и удобно.

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита вече и ОНЛАЙН от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са имали активна разплащателна сметка през последните 12 месеца.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.