Новият смартфон Vivacom 5G Pro и първите безжични слушалки Vivacom Buds са създадени за тези, които искат да изпитат пълната мощ на 5G свързаността и качествения звук, но най-важното е, че са на достъпна цена.

Vivacom 5G Pro – силата на бъдещето във вашите ръце!

Vivacom 5G Pro е смартфон от ново поколение, който е създаден да отговори на нуждите на съвременния и динамичен потребител. С впечатляващата си 108MP камера, той позволява да запечатвате най-добрите моменти в зашеметяваща детайлност – било то за социалните мрежи или за личния ви албум. Благодарение на 256GB вградено пространство за съхранение, устройството разполага с капацитет за всички ваши приложения, снимки и видеа.

С eSIM технологията вече можете да забравите за физическите SIM карти, радвайки се на безпроблемна свързаност навсякъде и по всяко време. И в моментите, в които нямате много време – бързото 22.5W зареждане ще ви осигури енергия за още повече часове на работа или забавление. Всичко това идва на изключително достъпна цена – на лизинг за 5.98 лв. на месец за 24 месеца с 24-месечен договор за новия план Unlimited 200. Истинско технологично съкровище, което доказва, че високото качество може да бъде достъпно за всеки.

Vivacom Buds – звук, който следва всяко ваше движение

Безжичните слушалки Vivacom Buds са не просто допълнение към вашия смартфон – те са нуждата за вашия личен саундтрак за всяка ситуация. Със стилен дизайн и кристално чист звук, те са префектното решение за всяко забавление – от сутрешните подкасти до вечерните музикални маратони. Дългият им живот на батерията ви гарантира, че можете да се насладите на музиката си през целия ден, без да се тревожите за зареждане.

И също като Vivacom 5G Pro смартфона, Vivacom Buds са на разположение за клиентите на много достъпна цена – на лизинг само за 1,98 лв. на месец за 24 месеца с 24-месечен договор за новите планове Unlimited. Затова те са идеалният избор за тези, които търсят съчетанието между висококачествен звук и удобство, без да натоварват бюджета си.

Новите устройства Vivacom 5G Pro и Vivacom Buds са перфектната комбинация между иновации и достъпност, създадени специално за тези, които искат да са винаги свързани и мобилни, както и в крак с бъдещето. Така Vivacom за пореден път доказва, че високите технологии могат да бъдат достъпни за всички!