Форум, посветен на начините за усвояване на еврофондовете, провеждат на 2 юли

390
Форум, посветен на начините за усвояване на еврофондовете, провеждат на 2 юли

Дискусионен форум на тема Секторна оперативна програма "Транспорт" 2007-2013 г. - възможности и предизвикателства" ще се проведе в понеделник, 2 юли 2007 г., от 09.30 часа в х-л "Шератон", зала "Сердика".

Форумът ще бъде открит от министъра на транспорта Петър Мутафчиев. В дискусията са поканени да вземат участие представители на бенефициентите на оперативната програма, социално-икономическите партньори, браншовите организации и академичните кръгове, информират от министерството.

Секторна оперативна програма "Транспорт" 2007-2013 г. (СОПТ) е една от седемте оперативни програми, които България разработи, за да може да усвоява средства от фондовете на ЕС. СОПТ ще финансира инфраструктурни проекти в следните сектори - железопътен и пътен транспорт, морски транспорт и вътрешноводни пътища.

Бюджетът на програмата за този програмен период е на стойност 2,003 милиарда евро. Финансирането на проектите ще се извършва чрез Кохезионния фонд и Европейския фонд за регионално развитие.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg