МДААР открива две обществени поръчки за оборудване на почивните бази, които стопанисва

376
МДААР открива две обществени поръчки за оборудване на почивните бази, които стопанисва

Министерството на държавната администрация и административната реформа открива процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет “Доставка на офис и хотелско оборудване за нуждите на МДААР и почивните, лечебно-възстановителните бази, комплекси и стопанства, управлявани от министерството. Крайният срок за подаване на документи от кандидатите изтича в 15 часа на 10 декември 2007 г.

Целта на тази обществена поръчка е осигуряването на офис и хотелско оборудване за нуждите на МДААР, както и за управляваните от него почивни, лечебно-възстановителните бази, комплекси и стопанства. Обществената поръчка се отнася до доставката на оборудване за общо 9 обекта в цялата страна.

Оценката на офертите се формира от три фактора: предлаганата цена – 60%, срок за доставка и монтаж – 30% и качеството на доставените стоки, опит и репутация на участника – 10%.

Втората обществена поръчка, която МДААР открива, е с предмет “Доставка и изграждане на интегрирана система за управление и контрол на хотелска и ресторантска дейност”. Крайният срок за подаване на оферти по тази поръчка е 16 часа на 10 декември 2007 г.
Целта на обществената поръчка е да бъде въведена система за настаняване, престой и разплащане с магнитни карти в обектите, стопанисвани от МДААР.

Избраният доставчик следва да осигури инсталирането на системата, въвеждането в експлоатация, обучението и гаранционната поддръжка.
Въвеждането на системата цели:

1• Облекчаване на настаняването и обслужването на гостите;
2• Осигуряване достъп до всички услуги на комплексите по избор, като стойността се натрупва на сметката на стаята;
3• Възможност за безналично разплащане в рамките на хотелския комплекс;
4• Реализиране на значителни икономии на ел. енергия.
Оценката на предложенията се формира от: предлагана цена – 50%, срок за изпълнение – 10% и оценка на функционалността на системата – 40%.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg