Освободиха Веселин Георгиев от длъжността Изпълнителен директор на РПИ

436
Освободиха Веселин Георгиев от длъжността Изпълнителен директор на РПИ

На днешното си заседание Управителният съвет на Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” (РПИ) разгледа подадената на 1 февруари молба от Веселин Георгиев за освобождаването му длъжността Изпълнителен директор на фонда, информират от Министерство на финансите.

Като мотив за оставката си г-н Георгиев посочва създалата се след 3 януари 2008 година ситуация във Фонд РПИ. Членовете на УС на Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” решиха да освободят Веселин Георгиев от длъжността „Изпълнителен директор” на Фонда , считано от 4 февруари 2008 година.

Управителният съвет на Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” реши да предложи за нов изпълнителен директор на Фонда от същата дата г-н Милош Александров Поцков. До момента той изпълнява длъжността главен секретар на Фонд „Републиканска пътна инфраструктура”.

Поцков е роден на 14.05.1945 г. и е завършил Магистърска степен по специалност “Пътно строителство” във Висшия инженерно-строителен институт в София.

Милош Поцков на два пъти е бил изпълняващ длъжността изпълнителен директор на Изпълнителна агенция “Пътища”, като преди това е заемал длъжността Началник на отдел в Агенцията. Професионалната му кариера започва в дружеството “Пътпроект” ЕООД. От 2000 г. е член на редакционната колегия на списание “Пътища”.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg