ПИБ подобри условията по кредит Професионалист

520
Първа инвестиционна банка подобри условията по кредит “Професионалист”. Банката премахна изискването към кредитоискателя да получава нетно месечно възнаграждение над 1 500 лв. Според новите условия при кандидатстване за кредит “Професионалист” кредитоискателят трябва да се осигурява на максималния осигурителен праг за страната.

ПИБ увеличи максималния размер на кредита – вече той е до 30 000 лв и максималния срок за погасяване – от 5 на 7 години. Лихвата при “Професионалист” е една от най-ниските при този вид кредити – ОЛП + 7,2%.

Кредит “Професионалист” е предназначен за финансиране на текущи нужди на физически лица. За него може да кандидатства всеки български гражданин на възраст между 23 и 65 години, който работи по трудово правоотношение за неопределен срок или по договор за управление и контрол. За суми до 20 000 лв. банката не изисква поръчители, а за суми до 30 000 е необходим един авалист.

Сумата по кредита се усвоя еднократно. Изплащането на кредита става на равни месечни вноски, но има възможност и за пълно предсрочно погасяване.
За кредит “Професионалист” може да се кандидатства във всички клонове на банката. Процедурата е опростена, а срокът за даване на отговор и отпускане на кредита след представяне на всички необходими документи е до два дни.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg