ПИБ подобри условията по кредит Професионалист

548
Първа инвестиционна банка подобри условията по кредит “Професионалист”. Банката премахна изискването към кредитоискателя да получава нетно месечно възнаграждение над 1 500 лв. Според новите условия при кандидатстване за кредит “Професионалист” кредитоискателят трябва да се осигурява на максималния осигурителен праг за страната.

ПИБ увеличи максималния размер на кредита – вече той е до 30 000 лв и максималния срок за погасяване – от 5 на 7 години. Лихвата при “Професионалист” е една от най-ниските при този вид кредити – ОЛП + 7,2%.

Кредит “Професионалист” е предназначен за финансиране на текущи нужди на физически лица. За него може да кандидатства всеки български гражданин на възраст между 23 и 65 години, който работи по трудово правоотношение за неопределен срок или по договор за управление и контрол. За суми до 20 000 лв. банката не изисква поръчители, а за суми до 30 000 е необходим един авалист.

Сумата по кредита се усвоя еднократно. Изплащането на кредита става на равни месечни вноски, но има възможност и за пълно предсрочно погасяване.
За кредит “Професионалист” може да се кандидатства във всички клонове на банката. Процедурата е опростена, а срокът за даване на отговор и отпускане на кредита след представяне на всички необходими документи е до два дни.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...