Приемат се заявления за подпомагане на млекопроизводителите

348
Приемат се заявления за подпомагане на млекопроизводителите

От 21 януари 2008 г., понеделник, в Областните дирекции “Земеделие и гори”, Общинските служби по земеделие и гори в цялата страна и в Областните поделения на Държавен фонд “Земеделие” се приемат заявления за подпомагане по Регламент 1535 на ЕС от 2007 г. – de minimis.

Всеки регистриран млекопроизводител, подал такова заявление, ще има право даполучи левовата равностойност на максимум 7500 евро. Отпускането на извънредната помощ цели да подпомогне изпитващите сериозни финансови затруднения млекопроизводители.

Заявлението е максимално опростено и може да бъде взето от всяка една от Областните дирекции “Земеделие и гори”, от общинските служби по земеделие и гори, както и от Областните поделения на ДФ “Земеделие”.

Крайният срок за подаването му е 1 февруари 2008 г. Министерството на земеделието и продоволствието и ДФ “Земеделие” приканват регистрираните млекопроизводители да попълнят и подадат заявленията си възможно най-бързо.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg