Учите език, докато чакате на опашка - възможно е

2994
Учите език, докато чакате на опашка - възможно е

© Berlitz

Въпреки че понякога с носталгия се сещаме за времето само преди петнайсетина години, когато не бяхме пристрастени към лаптопа и смартфона си, интернет вече е неизменна част от ежедневието ни. Защо? Ами защото чрез интернет имаме много повече възможности да общуваме, да се информираме и да научаваме нови неща.

Именно постоянното учене на нещо ново се превърна в потребност и стандарт за личностно и кариерно развитие.  Отдавна не е въпрос дали трябва да продължаваме да се обучаваме, а как да го направим бързо и качествено.

Онлайн обученията са един съвременен и ефективен вариант. Те могат да се провеждат от всяка точка на света с достъп до интернет, по всяко време и без загуба на време и средства за пътуване.


Езиков център Berlitz Sofia предлага съвременни, иновативни и интерактивни решения за обучения – езикови курсове, интеркултурни тренинги и обучение за бизнес умения на чужд език.

Ако искате да започнете да изучавате или да подобрите умението си да говорите на чужд език, но се притеснявате, че работният Ви график е твърде натоварен и поради това отлагате, онлайн курсовете на Berlitz са идеалното решение.

Езиков център Berlitz чрез програмите на Telelangue предлага самообучителна платформа по английски, немски, френски, италиански, испански и холандски език.  Самообучителната програма Ви дава възможността да работите със собствен ритъм и интензитет и да отделяте толкова време, с колкото разполагате.

А мобилното приложение към основната програма Ви позволява да практикувате езика, докато чакате на досадна опашка, пътувате или просто разполагате с малко свободно време между други ангажименти.

Виртуалната класна стая на Berlitz (Berlitz Virtual Classroom) е най-доброто решение да упражнявате уменията си за устна комуникация и да говорите свободно чужд език.  С помощта на интернет чрез Вашия компютър имате жива връзка с Berlitz преподавател, който ще ви мотивира и стимулира да говорите и напредвате с лекота и удоволствие. Можете да се обучавате чрез индивидуална програма или да се включите в малка група до 5 участници.

Понякога обаче доброто владеене на езика не е достатъчно за гладка и безпроблемна комуникация между хора от различни националности. Необходимо е да се развие и културна сетивност и да се натрупат познания за нравите, етиката и поведението на отсрещната страна.Онлайн платформата Cultural Navigator на Berlitz решава успешно този проблем.

Онлайн уроците, статиите с интеркултурна насоченост и многобройните тестове помагат на всеки, сблъскал се с трудности при общуването с колеги, мениджъри или приятели от други националности и култури.

Повече информация за всички варианти на онлайн езикови, интеркултурни и бизнес курсове можете да научите като се свържете с Berlitz Sofia  - Berlitz.bg

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg