Райфайзенбанк стартира промоция по кредитните си карти с чип VISA или MasterCard – 0% лихва при теглене на пари в брой, 0% лихва при покупки, като в същото време премахва и месечната такса, съобщиха от банката за Profit.bg.

Промоцията важи за първите три месеца от издаване на кредитната карта и е за клиенти, подали искане до 1 ноември 2008 г. Като бонус клиентите получават и безплатна застраховка “Живот” за първите три месеца.

Кредитните чип карти VISA и MasterCard, осигуряващи по-висока степен за защита, могат да се ползват за теглене на пари в брой от банкомат и ПОС терминал в страната и чужбина, за плащания на стоки и услуги в повече от 24 милиона търговски обекта в целия свят.

Международните кредитни карти са удобно средство за резервации на хотел, самолетни билети и коли под наем, както и за плащания на стоки и услуги в интернет.

Кредитните карти на Райфайзенбанк се издават в лева или евро, без поръчителство и без минимален депозит. Клиентите могат да се възползват от гратисен период до 45 дни за покупки с картата, както и от 1% отстъпка от всяко плащане с картата в страната.

Снимка: Profit.bg