За шести пореден месец, екипът на Profit.bg Ви представя няколко интересни депозитни предложения. Ето ги и тях:

Райфайзенбанк - Депозит с растяща лихва

Лихвите по депозитите в лева започват от 4.5% за първия тримесечен период и достигат до 12% за 12-тия тримесечен период. За депозитите в евро те са от 3.50%, до 9%, а за доларовите започват от 2.50%, за да достигнат до 6% в края на периода.

Лихвата се изплаща на падежа на депозита (в края на 12-ия тримесечен период) или при предсрочно прекратяване на депозита.

При откриване на "Депозит с растяща лихва" клиентът получава кредитна карта Visa/ MasterCard с предварително одобрен лимит в зависимост от сумата на депозита.

MKB Юнионбанк - Депозит „Отличен 6"

С новия продукт на банката, който е с лимитирана версия клиентите ще могат да теглят 10% от сумата по него всеки месец.

Само през първата седмица от предлагането на новия продукт лихвата ще е промоционална и ще достига 8% за спестяванията в лева. След това тя ще бъде фиксирана на 7.6%.

Отличен 6 освен доходност, предлага и пълна гъвкавост. Клиентите могат както да довнасят суми, така и да теглят до 10% от сумата всеки месец, без да нарушат депозита.

Ако все пак им се наложи да използват парите от влога преди падежа, ще получат атрактивна лихва за периода, в който парите са престояли в банката.

Банка ДСК- Срочен влог с нарастваща лихва „ДСК Спектър"

Срочният влог с нарастваща лихва „ДСК Спектър" предлага изключително висока доходност от лихви: до 9.25% за петнадесет месеца и е предназначен за пълнолетни местни и чуждестранни лица.

Срочен влог с нарастваща лихва „ДСК Спектър" се открива в BGN, EUR или USD, за срок от 9,12 и 15 месеца.

Влогът представлява комбинация от три равни лихвени периода (съответно по 3, 4 и 5 месеца), а лихвеният процент е нарастващ за всеки следващ лихвен период.

След изтичане на първоначално договорения срок, олихвяването се повтаря по първоначалната схема.

Пощенска банка - Спестовна сметка Мега

Спестовна сметка "Мега" ви гарантира доходност и свобода да оперирате със средствата си. Без минимална сума за откриване и без падежни дати, с които да се съобразявате.

Чрез нея можете да внасяте и теглите свободно, както и да получите лихви от 4% за евро и 5.5% за левови депозити.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.