Райфайзенбанк стартира промоционална кампания за новоотпуснати потребителски кредити, като лихвеният процент е с 2 процентни пункта по-нисък от стандартните нива.

По време на кампанията, лихвеният процент за кредити с поръчител в евро е 9.95%, а за кредити в лева лихвата е 10.95%.

Промоционалните условия са валидни за подадени нови искания за потребителски кредит до 31 януари 2011 г., при изпълнение на следните условия: превод на работна заплата по сметка в банката, ползване на пакет „Разплащателна сметка" с поне едно активно комунално плащане и регистрация за Райфайзен Онлайн.

По време на промоцията кредитополучателите не дължат такса за разглеждане на искането за кредит и имат възможност да получат като бонус кредитна карта с предварително одобрен лимит, без такса за първата година.

Потребителският кредит на Райфайзенбанк е със срок на изплащане до 10 г. и максимален размер до 30 000 лв. или 15 000 евро, като банката не начислява такса за предсрочно погасяване.

Кредитът може да бъде ползван както за покриване на потребителски нужди като ремонт, покупка на обзавеждане, битова техника и др., така и за текущи задължения и рефинасиране на кредити от други банки.