В разгара на летния сезон Пощенска банка стартира редица промоции за притежателите на кредитни карти „American Express", „Euroline American Express" и „Visa", издадени от банката. При кандидатстване за кредитна карта „American Express" до 15 август клиентите ще заплащат само 50% от таксата за отпускане.

Преференциалното предложение включва промоционална лихва от 9,75% за първите шест месеца при покупки на ПОС терминал и в Интернет. Друг бонус за новите притежатели на престижната карта е възможността за издаване на допълнителна карта „American Express" за член на семейството или роднина по права линия, освободена от такса за отпускане и годишна такса за целия период на договора.

Притежателите на кредитни карти „Euroline American Express" и „Visa", издадени от Пощенска банка, могат да закупят техника, мебели, дрехи или да платят своята лятна почивка на равни месечни вноски без да дължат лихва. Промоцията важи за редица търговски обекти и вериги и в цялата страна, сред които магазини „Пикадили", „Спорт Депо", туристическа агенция „Акуа тур", „Ben Sherman", „Geox", „Nike", "Сиела", „Camel Active", „Мобексперт", „Електра" и много други.

Успоредно с лятната промоция по кредитните карти на Пощенска банка, продължават отстъпките до 50% в над 400 специално избрани локации, включени в седмото издание на каталога „American Express Selects". Притежателите на карти „American Express" ще могат да пазаруват при преференциални условия при плащане с картата си на ПОС терминал на банката във всички търговски вериги, ресторанти, хотели, бензиностанции и туристически агенции в цялата страна, включени в каталогa до март 2011 г.