Специалисти от банковия и финансов сектор се срещат в София през октомври. Събитието, което ще ги събере, е Banking Management Forum.

Banking Management Forum - специализирана конференция, чиято амбиция е да дискутира и да представя важните за банковия и финансов сектор теми, тенденции и предизвикателства, както и да се превърне в платформа за обмяна на опит и мнения.

В условията на икономическа криза, банките в България имат пред себе си много въпроси, проблеми и предпоставки за проблеми. Финансовата стабилност в световен мащаб се разклати, в публичното пространство се появиха множество изказвания, които засягат банките у нас. Поставиха се въпроси за стабилността на системата и за възможностите й за финансиране. Кризата подчерта значението на регулацията за банките.

Banking Management Forum ще даде възможност да се намерят отговори на някои от важните въпроси пред банковия и финансовия сектор - какви са реалните проблемите на банките, как трябва да се управлява рискът, как да се общува с клиентите, какви са очакванията на клиентите и бизнеса. Банките имат нужда от одобрението на обществото и се нуждаят изключително от доверието на клиентите. Стабилната финансова система е необходима предпоставка към разрешаването на тези проблеми.

Конференцията ще се проведе на 5 октомври в Гранд Хотел София и ще премине под мотото:

БАНКИТЕ В ТЪРСЕНЕ НА НОВИ СТРАТЕГИИ

За кого е полезна конференцията:

- висшият и средният мениджмънт на банките - изпълнителни директори, членове на управителния съвет, директори на различните департаменти;

- финансови институции;

- други кредитни институции;

- борсови посредници, брокери;

- лизингови фирми;

- застрахователни фирми;

- финансиране, консултантски фирми;

- адвокати и фирми, които обслужват финансовия сектор;

- доставчици на технологии за финансови институции и фирми.

Profit.bg е медиен партньор на събитието.