Адел предложила да купи седем апартамента в Лондон за братовчедите си.Британската певица, която неотдавна беше обявена за най-богатия млад музикант на Острова със състояние от 30 милиона паунда, иска да похарчи пари за роднините си и да сподели успеха си, като им купи луксозни имоти.

"Адел иска да сподели щастието и успеха си със своето семейство, но те любезно отказаха крайно щедрото предложение. Адел обича семейството си и е близка с лелите, чичовците и братовчедите си. Те се гордеят с успеха й, но работят много усърдно и се издържат сами", разкри запознат източник пред в. "Дейли Стар", предаде БГНЕС.

Родената в Тотнъм певица има голямо семейство. Майка й има две сестри и те имат общо седем деца, но макар да отказали щедрото й предложение, те продължават да са много сплотено семейство. "Ние водим собствен живот, издържаме се сами и нямаме нужда от помощ. Продължаваме да живеем много близо един до друг и си говорим по телефона в повечето дни", сподели лелята на Адел Анита Аткинс, голямата сестра на майка й.

24-годишната Адел също има свое семейство с годеника си Саймън Конеки и сина си Анджело, който днес става на шест месеца. Тя се надява да мине под венчило с бащата на детето си по-късно тази година. "В момента тя планира церемония за края на лятото или началото на есента", разкри запознат източник.