Една от водещите компании в областта на бизнес недвижимите имоти - GVA Worldwide навлиза в България.

В началото на този месец беше подписан договор между агенцията за недвижими имоти"Форос" и GVA Worldwide, което беше поставено началото на новия бранд за страната ни - GVA Sollers Solutions.

Липсата на качествени консултантски услуги в сферата на бизнес имотите ни накара да започнем преговори с една от водещите световни компании в този сектор, каза Добромир Ганев, директор на новосъздадения бранд.

Опитът на местния пазар на бизнес имоти на екипа на Форос обединен с половин вековния световен опит на консултантка компания GVA Worldwide ще гарантира високо качествени консултантски услуги.

GVA Worldwide е създадена през 1994 г. от много независими компании, като голяма част от акционерите са сред основателите.

Към настоящия момента, GVA Worldwide развиваща дейност в 27 страни по света, като общият брой на служителите е 3 200. В Европа офисите са 54, като всички се поддържат от този в Лондон.

Сред основните цели на GVA Worldwide е да бъде сред 10-те най-добри компании в сферата на бизнес имотите в световен мащаб и сред 5-те на всеки местен пазар, на които има представителство, заяви Марк Бейтман, член на борда на директорите.

Стараем се да поддържаме здрави и устойчиви връзки с клиентите си, като увеличаваме вътрешните срещи и превърнем фирмата в световен лидер сред консултантите в сектора на бизнес имоти.