Агенцията за луксозни имоти в България и чужбина ЛУКС ИМОТИ има ново предложение към клиентите си, които продават имот.

Освен че използват опита на екип от доказани професионални консултанти с богата квалификация, образование и опит в луксозния сегмент, клиентите на агенцията получават и пет безплатни услуги:

БЕЗПЛАТНА консултация и оценка на имота чрез анализ по професионални методи
БЕЗПЛАТЕН маркетингов план за пазарна реализация на имота
БЕЗПЛАТНО професионално фото и видеозаснемане, включително от въздуха
БЕЗПЛАТНА реклама във водещи български и световни портали
БЕЗПЛАТНИ услуги на адвокат по финализирането на сделката

Експертите на ЛУКС ИМОТИ ще ви консултират и относно всички аспекти на продажбата на имот, относно процедурата, как да максимизирате продажната цена и как да продадете в най-бърз срок.

Защо да изберете ЛУКС ИМОТИ?

Професионалната агенция, работеща изключително в сектора на елитните недвижими имоти в България и чужбина, разполага с офиси и присъствие във всички големи български градове и курорти, както и с представители в много европейски страни и Гърция.

Клиентите й могат да разчитат и на мощна уеб базирана платформа за маркетинг и продажби на луксозни имоти в десетки имотни портали и професионални брокерски системи в България и по света.

ЛУКС ИМОТИ генерира огромна всекидневна посещаемост на собствените си интернет сайтове, както и масирано присъствие в медиите и публичното пространство.

Агенцията за луксозни имоти в България и чужбина ЛУКС ИМОТИ е спонсор на финансовия форум Шумът на парите, който ще се проведе на 12 и 13 май в Кемпински хотел Маринела. Повече за събитието можете да откриете тук.