Изкушени ли сте от кариера в областта на недвижимите имоти?
Големите кантори разполагат със специалисти в тази сфера, с добри юристи, конструктори, инженери и управители.

Ако не съществува идеалният кандидат, то тогава вие разполагате с много възможности, за да постигнете крайната си цел, а именно да "се наместите" в някоя кантора, пише френското електронно издание Explorimmo.com.

Кандидатите за работа в сферата на недвижимите имоти, които имат добри юридически, икономически и технически познания са много добре котирани и обикновено заемат управляващи позиции в компанията, обясняват от фирмата, занимаваща се с набиране на кадри.

Другата добра новина за авантюристите, решили да сменят кариерата си и да се насочат към недвижимите имоти е, че в тази сфера възрастта по никакъв начин не може бъде ограничение.

Не съществува конкретен профил/тип служител в тази област, но определено можем да констатираме, че едни от най-добрите ни кадри, по-точно 40% от тях са на повече от 40 години, отбелязва служител на компанията за недвижими имоти "Century 21".

Що се отнася до младите, с или без диплома и независимо дали идват от друга сфера на работа, за тях е важен единствено опитът, който са натрупали през това време, също така и практиката.

В момента, в който ги вземем на работа, ние започваме да ги обучаваме с наши методи, докато накрая достигнат едно ниво на зрялост в работата си, опит, а не на последно място и промяна на старите възгледи, уточняват от сектора за набиране на работни кадри.

И накрая, трябва да споменем за предлаганите възнаграждения в областта на недвижимите имоти. Един дипломиран младеж спокойно би могъл да печели по 30-36 000 евро годишно. Ако имате 2 или 3 години опит, тази цифра може да достигне 40-45 000 евро на година, пише още френското издание Explorimmo.com.