Основен ремонт, нови наематели, препозициониране и ребрандиране - това предстои на първия мол в София.

Компанията ECE е избрана да извърши подробно проучване на възможностите за препозициониране на Сити Център София – това обявиха собствениците на обекта. Решението е взето на базата на положителните резултати от предварително проучване, направено през първата половина на 2013 година.

ECE има над 40 години опит в планиране, изграждане и управление на търговски обекти в цяла Европа, включително и у нас. В момента компанията притежава и управлява 187 шопинг центъра на Стария континент, в това число и Сердика Център.

Сити Център София (CCS) е първият мол от съвременен тип в България. Открит през 2006 г., днес той привлича над 13 000 посетители дневно.

Отличната локацията на CCS – в самото сърце на града - го прави едно от най-лесно достъпните места в столицата. До там може да се стигне с автомобил, с автобус, с трамвай, с метро или пеша. Всички тези фактори, заедно с планираните промени са гаранция за повторно витализиране на имота.

Както вече беше съобщено по-рано тази година, киното в CCS, поето от индийската компания Cine Grand, ще отвори отново през втората половина на 2013 г.