А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“

576
А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“

© A1

А1 е най-предпочитаната компания сред българските потребители в категория „Телекомуникации и интернет“. Това показва онлайн гласуването в анкетата „Любима марка на българския потребител“. Класацията се формира на базата на гласове, подадени от посетители на сайта mylovemarks.eu в три отделни кръга.

Над 43 000 души дадоха своя глас за предпочитаните от тях брандове в потребителската класация за 2021 г., като в първия етап гласоподавателите бяха близо 8000, във втори – над 20 000, а в трети етап гласувалите са над 17 000. Финалното класиране поставя А1 на първо място. За телекома са гласували общо 5541 души или 32 процента от всички, включили се в третия финален етап на гласуването.

„За мен е изключителна чест да приема това отличие, което е знак, че А1 печели доверието на потребителите в нашия толкова динамичен и конкурентен сектор за трета поредна година. Вярвам, че иновациите, създавани от колегите, с които улесняваме дигитализацията на бизнеса и потребителите, водят до качествено подобряване на начина на живот на хората и повишаване на ефективността на компаниите. Уверена съм, че притегателната сила на бранда на А1, в съчетание с всички усилия, които полагаме да създаваме благоприятна и мотивираща иновациите работна среда за нашите служители, ще ни помогнат за това да продължаваме напред все по-добри и по-успешни. Силният бранд на А1 е отговорност на всички наши близо 4000 служители и затова им благодаря и посвещавам това отличие на всеки един от тях.“, коментира Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на А1, при получаване на наградата. 


По време на церемонията Христо Вълков, старши мениджър „Управление на бранда“ на А1 България, бе удостоен и с наградата „Бранд мениджър на годината“.

По-рано тази година А1 спечели приза „Компания на годината“ в категория „Телекомуникации“ заради цялостното си отговорно поведение през 2020 година, мащабната дигитална солидарност и дарителски инициативи, и не на последно място – стартът на първата истинска мрежа от пето поколение в страната. Конкурсът „Компания на годината“ се проведе в периода май - юли 2021 г., а всяка кандидатура беше разгледана и оценена по предварително обявени критерии от международно жури.

Сред силна конкуренция с 84 проекта на 30 вътрешни отдели и ПР агенции, състезаващи се в 17 категории, комуникационните кампании на А1 бяха отличени и от конкурса, оценяващ постиженията на комуникационната общност в България - ПР Приз 2021 „Комуникациите са ни в природата“, организиран от най-старата ПР браншова организация у нас – Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Постиженията на А1 в сферата на корпоративните комуникации бяха оценени най-високо от журито в категориите „Вътрешни комуникации“, „Най-добро използване на социалните мрежи“, както и „Инфлуенсър маркетинг“. Престижните втори места пък са в категориите „Корпоративна социална отговорност“, „Корпоративна комуникационна компания“ и „Комуникация на промените“.

 

 

 

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg