Елпром – Зем с договор за 433 хил. лв. от ВЕЦ Въча II

1543
Елпром – Зем с договор за 433 хил. лв. от ВЕЦ Въча II

Елпром – Зем АД сключи договор за рехабилитация на статора и полюсите на ротора но ХГ№1 на ВЕЦ "Въча ІІ", става ясно от сайтът на Агенцията по обществени поръчки.

Общата стойност на възложеният контракт е 433 хил. лв. с ДДС (361 хил. лв. без ДДС).

Рехабилитацията на статора обхваща изработка и монтаж на нова намотка, рехабилитация на статорния магнитопровод и монтаж на статорната намотка.

Рехабилитацията на ротора включва рехабилитация на полюсните бобини и изводните шини, рехабилитация на полюсните тела и главната изолация, монтаж на полюсните бобини върху полюсите и др.

За първото тримесечие на 2007 г. компанията обяви нетна неконсолидирана печалба в размер на 64 хил. лв. спрямо положителен финансов резултат от 223 хил. лв. за сравнимия период на година по-рано.

ЗММ – България Холдинг притежава 79.75% от капитала на дружеството. Вчера по позицията се изтъргуваха 855 акции на нива от 20.07 и 21.52 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg