Съдът вписа увеличението на Ефектен унд Финанц-Имоти АДСИЦ

637
С решение на Софийски Градски Съд в регистъра за търговски дружества бе вписано увеличението на капитала на Ефектен унд Финанц-Имоти АДСИЦ, съобщават от Комисията за финансов надзор.

Фондът увеличи капитала си с минимално изискуемите 30%, до 650 хил. лв., чрез издаване на нови 150 000 обикновени безналични акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка.

Компанията ще има за предмет на дейност инвестиране на паричните средства, набрани чрез издаване на ценни книжа, в покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и продажбата им (секюритизация на недвижими имоти).

Съветът на директорите на компанията е в следния състав: Станислава Балабанова – изпълнителен директор, Симеон Хаджидончев – председател, Валентина Цонева - зам.-председател.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg