Управлявате ли договорите си ефективно?

2887
Управлявате ли договорите си ефективно?

© Konica Minolta

Много компании ежедневно се изправят пред предизвикателството да организират класифицирането и съхраняването на купища хартиени договори и споразумения според нуждите си. За да улесните управлението на тази интензивна откъм документи среда обаче, трябва да помислите и за усъвършенстване на процесите, свързани с тях.

С помощта на ECM (Enterprise Content Management) решенията, Konica Minolta ще ви помогне да се справите с целия процес по управление на договори – от създаването им, през одобрението, съхранението и архива. Ето и накратко ползите за вас:

  • Прозрачност на договорите и договорните процеси
  • Лесни и последователни стъпки за създаване на договори
  • Защита на конфиденциалната информация
  • Отстраняване на ръчния труд
  • Автоматизиране на процеса на одобрение на договорите
  • Достъп и управление на договорите on-line по всяко време
  • Aвтоматично напомняне за подновяване на договорите

Решението на Konica Minolta за управление на договорите ви предоставя едно единно място за съхранение на договори, което осигурява на служителите незабавен уеб базиран достъп до информацията, от която се нуждаят. След като документите бъдат добавени в системата за управление на съдържанието Enterprise Content Management (ECM) – без значение дали са импортирани от други системи или са сканирани посредством МФУ – работата с тях става много по-лесна през целия цикъл на използването им.

Достъпът до системата за управление на договори е защитена и достъпна само от оторизирани служители със съответни нива на достъп. Всяка редакция се проследява и отчита в системата, като ви предоставя пълна история на промените, кога и кой ги е направил. Завършените договори се препращат автоматично за одобрение до служителите с права за това, като за подписването им, могат да използват електронен  подпис.

Ползи от автоматизирането на процеса на управление на договорите

Ползите от автоматизирането на управлението на договорите са измерими и реални за вашия бизнес. Не само ще имате прозрачност при всеки етап от работата по тях, но и ако договорите ви се изпълняват по-бързо, ще можете да получите възнаграждението си от тях по-скоро.

Ако информацията в тях е точна, опасността да се породят спорове ще е много по-малка. Не на последно място е и високата удовлетвореност сред клиентите, породена от спазването на условията по договора и навременното им преподписване.

Предимствата на кратко:

  • Сигурно съхранение на договорите, осигурявайки лесен и бърз достъп за тези, които се нуждаят от тях
  • Проследяване на всички промени или действия по даден договор
  • Увеличаване на прозрачността в договорния процес, позволявайки ви незабавен преглед на състоянието на договорите и тяхното съответствие с корпоративните правилата.

Разберете още на http://www.companyprocess.info/

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg