Застрахователният брокер Карол Стандарт, който е част от финансовата група Карол, получи три от четирите годишни награди на застрахователната компания ДЗИ за 2010 г.

Карол Стандарт предлага всички видове застрахователни продукти, включително Автокаско, Гражданска отговорност, Имущество, застраховки "Живот" и „Злополука", от водещите застрахователни компании на българския пазар.

„Нашата цел винаги е била да се наложим като компания, която се стреми преди всичко да бъде в полза за всеки отделен клиент, да го посъветва и да му предложи най-изгодните за него условия, при пълна прозрачност. Именно на тази дългосрочна стратегия отдавам и успехите, които доведоха до отличията от ключов играч на застрахователния пазар, като ДЗИ. Тези награди са за целия екип на Карол Стандарт и за това, че успяхме да постигнем пълен синхрон в целите на ръководството и на служителите от всички нива в компанията" - заяви Диляна Атанасова, Управител на Карол Стандарт - „Застрахователните услуги са една сфера, която е много чувствителна за клиента и в този смисъл ние приемаме трите отличия, като признание за нашата откритост и за стремежа ни винаги да защитим в максимална степен интересите на нашите клиенти. Радващо е също, че все повече българи оценяват значението на застрахователните услуги за себе си и за своите близки, което спомага за бързото развитие на този пазар у нас."

Трите награди, връчени на екипа на Карол Стандарт, са: допълнителна Награда за обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход в общото застраховане, Отличие за цялостно представяне в общото застраховане - обем на портфолиото, квота на щетите и ръст на премийния приход, както и Награда за ръст на продажбите по застраховки имущество, отговорности и карго.