В предвеликденска церемония на Велики четвъртък Първа инвестиционна банка раздаде златни яйца на клиенти в цялата страна. В София Мая Георгиева, изпълнителен директор на ПИБ, посрещна повече от 100 клиенти, които са открили депозит във връзка с великденската промоция на банката. Официалното награждаване е част от промоцията на новооткрити тримесечни депозити за физически и юридически лица с промоционална годишна лихва от 7.3%.

От финансовата институция се погрижиха за доброто предпразнично настроение, като почерпиха в аванс клиентите си с великденски козунаци и боядисани яйца.

До момента над 6 700 броя са откритите депозити по великденската промоция, която ПИБ стартира в началото на месец април, като промоционалният лихвен процент е валиден за първия тримесечен период на всички открити депозити до 30 април.

До 31 май продължава промоцията по едногодишния депозит “На седмото небе” с лихва 7.5% за целия период на депозита. Предимство за клиентите е, че високата лихва по депозита е валидна за целия период, като започва да тече от момента на внасяне на сума по него. Друго предимство е, че пари по депозита могат да се внасят по всяко време. Промоцията е валидна за физически и юридически лица.

Депозитът се открива безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. ПИБ не поставя изискване и за минимална сума за откриване, както и минимално салдо за олихвяване.