СИБанк пусна нов ипотечен кредит с актуализирани параметри и бонус – кредитна карта Visa Classiс с лимит до 5 000 лева.

Ипотечният кредит е с лихвени условия от 7.90% за кредит в лева и 6.80% за кредит в евро за целия период на издължаване, без такси за кандидатстване и предсрочно погасяване.

Клиентите могат да се възползват от него при покупка на жилища и офиси, ремонтни и довършителни работи, както и за рефинансиране на кредитни задължения към други банки. Срокът на погасяване на кредита е до 35 години.

Специалното предложение на СИБанк - кредитната карта Visa Classiс, е привлекателна не само с предварително одобрения лимит от 5 000 лв., но и с това, че се предлага без допълнително обезпечение, без такса за обслужване през първата година и гратисен период до 45 дни.

СИБанк стартира рекламна кампания на продукта под мотото „Чао, мамо, чао, татко!”, залагайки на традиционната за българина тема за съжителството на различните поколения.

Според статистиката 46% от хората на 25 години живеят с родителите си, 38% от хората на 35 години също живеят с родителите си, 26% от хората над 45 години продължават да живеят с родителите си! „Не е ли време за собствен дом?”, питат от СИБАНК.

СИБанк е част от KBC - втората по големина банково-застрахователна група в Белгия, на 11 място в Европа и в топ - 5 за Централна и Източна Европа. Разполага с мрежа от 771 банкови клона и 552 застрахователни агента в Белгия, присъства в 35 страни, има повече от 57 000 служители и над 11 милиона клиенти.