За Коледните празници Park Mall Стара Загора ще предложи на своите клиенти наситена празнична програма - концерти, куклен театър и опера и пр.

През седмиците на първия месец от откриването си, Park Mall успя да привлече стотици клиенти от целия регион - Стара Загора, Хасково, Димитровград, Нова Загора, Казанлък, Чирпан, Пловдив.

Над 10 000 са посетителите на мола средно през работните дни, като всеки уикенд над 50 000 души от региона пазаруват в новия мол.

Първото събитие ще се състои на 29 ноември, събота, когато Park Mall ще осъмне с коледна украса, а началото на коледното пазаруване ще се отбележи със светването на украсата на коледната елха в 12 ч.

На 1 декември, международния ден за борба със СПИН, в Park Mall ще се проведе акция на БЧК, които ще раздават информационни материали и предпазни средства.

Търговският център подкрепи и инициативата „Пътуваща библиотека", като на територията на мола на 10 декември ще се проведе литературно четене.

За студентите и младежите на 8 декември се подготвя RNB концерт и танцов спектакъл на „СТЗ - Отбора".

Музикалният уикенд, 20 - 21 декември, в Park Mall ще събере различни музикални жанрове, а за най-малките ще гостуват Дядо Коледа, детски хор „Усмивките" и очарователният балет на малките балерини на град Стара Загора, които ще изпълнят „Вълшебна приказка".

Това е част от „Панорамата на коледната празничност", организирана от община Стара Загора, която ще гостува и на територията на Park Mall Стара Загора. На 21 декември държавната опера ще представи като поздрав за посетителите Коледна ария.