Световноизвестната търговска марка Zara ще има представителство е в нашата страна чрез Grand Mall, който се намира в морската столица.

Испанската компания Inditex Group подписа договор за наем на 4 магазина в Grand Mall с площ от 3200 кв. м.

От ръководството на Orchid Group обявиха, че компанията Inditex Group е избрала Grand Mall във Варна за първите си търговски обекти в града.

Освен ZARA, наложилата се търговска верига ще въведе представителни магазини на марките Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, става ясно още от съобщението.

Според Colliers International в България - ексклузивен консултант по отдаване на площите в Grand Mall под наем, заемането на площите вече е достигнало 60%.

Освен марки като ZARA на Inditex Group, в мола ще се позиционират и хипермаркет Carrefour, кино Arena, Technomarket. Mango, Intersport, Douglas, Senza, Guess и Playlife. Tom Tailor, Bata, Adidas, Terranova, Calliope са също сред известните наематели в Grand Mall.

Новият Grand Mall във Варна е разположен на едно от най-оживените места в града - на бул. „Владислав Варненчик", с отличен достъп и в непосредствена близост до центъра.

Търговският комплекс е с 52 000 кв. м отдавана под наем площ (GLA) и с повече от 1700 паркоместа. Проектиран е от Orchid Development Group Ltd. и се очаква да бъде отворен през първата половина на 2010 г.