City Capital, Астра Асет Мениджмънт, БенчМарк Асет Мениджмънт, ДСК Управление на Активи и DIF Broker, в партньорство с Profit.bg организират курс „Трейдинг от трейдъри".

Курсът, стартиращ в началото на юли ще се провежда от 18.30 до 20.30 ч. всеки вторник и четвъртък в продължение на четири седмици.

Лектори в първото издание на курса ще са Александър Николов и Мирослав Запорожанов (City Capital), Милен Курдов (DIF Broker), портфолио мениджърите Константин Абрашев (БенчМарк Асет Мениджмънт), Ясен Иванов (ДСК Управление на активи) и Северин Въртигов, инвестиционен консултант в Астра Асет Мениджмънт.

Всеки вторник участниците в курса ще се запознаят с начините и методите за анализ на публичните компании, изчислението на финансовите коефициенти, както и с практически примери от изминалите седмици и месеци от търговията на БФБ-София.

В четвъртък темата ще е FOREX пазара и неговата структура - неговите основни движещи сили, ключови фактори, както и въведение в техническия и фундаменталния анализ.

Курсът е достъпен, както за начинаещи, така и за напреднали инвеститори, като неговата цена е 350 лв. Средствата трябва да бъдат преведени в Юробанк И Еф Джи България, BG55 BPBI 7940 1063 5490 01, Сити Кепитъл ООД.

Запишете се на 02/962 30 14, или 089/ 57 75 864, започваме. Краен срок за записване 3 юли 2009 г.