Многофункционалният комплекс City of Fountains обединява в едно 18 жилищни сгради, 2 офис сгради от висок клас и разнообразни търговски обекти, включително супермаркет.

Комплексът е разположен на разгъната площ от 35 230 кв.м. Отделните сгради ще бъдат сред пищна зеленина, чийто дизайн е дело на международна компания с цел да им придаде уникален български стил и да обедини отделните компоненти в рамките на комплекса.

City of Fountains предлага 750 удобни апартамента с площ от 45 кв. м до 200 кв.м, разположени сред уникална природна среда. Дизайнът на апартаментите е планиран внимателно с цел да се осигури практичност и комфорт, като се удовлетворят разнообразни жилищни нужди.

Разположен в популярния квартал Младост 4, City of Fountains съчетава предимствата на добре разработената инфраструктура на квартала с красиви гледки към Витоша планина, както и възможността да се посети езерото Панчарево, намиращо се на 10 минути път с кола от комплекса.

Комбинацията от апартаменти и зеленината, сред която ще бъдат разположени сградите, е гарант за това, че City of Fountains ще добие популярност и ще се превърне в марка за качество и стил.

Новият комплекс се характеризира с модерна архитектура, няколко фонтана, много зеленина, поддръжка.

На разположение на обитателите ще бъдат търговско-развлекателна част, две мултифункционални спортни игрища, плувен басейн ,фитнес & SPA център, шест вида ресторанти и кафенета, сладкарница в градината, супермаркет, химически чистене и аптека.

При строителството на City of Fountains са използвани само високо качествени материали, прозорците са Schuco, всяко жилище има телефонна, TV и интернет връзка, както и висок клас армирани врати за по-голяма сигурност.