Ваканционно селище "Санта Марина" намиращо се в Созопол получи поредно признание като спечели наградата „Най-добър морски проект" от международния конкурс „Най-добър проект 2009", организиран от компания Евро Дизайн ЕOOД и Корпорация БЕСT в рамките на Годината на България в Русия.

Призът беше връчен на официална церемония в хотел Шератон на 18 юни 2009 г. Проектът на „ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ вече е носител на наградата „Ваканционен комплекс на годината" от конкурса „Сграда на годината 2006", а интернет страницата му беше отличена като „Най-добър сайт в категория Имоти" на международния уеб фестивал Албена 2008.

"Наградата е заслужено признание за един от най-успешните проекти на българското Черноморие. „Санта Марина" намира най-широк пазар в Русия, очакваме този приз да окаже положително въздействие върху продажбите като се има предвид, че на церемонията присъстваха големи руски агенции за недвижими имоти, потенциални купувачи и представители на няколко посолства", обясни Маню Моравенов, изпълнителен директор на „ФеърПлей Пропъртис" АДСИЦ.