Срещу 5.9 милиона долара можете да се почувствате като Кристина Агилера, ако като закупите нейната къща в Холивуд.

Много звезди са обявили имотите си за продажба, а цените в някои случаи са дори по-евтини от тези, на които самите те са закупили къщите преди години:

Кристина Агилера

Поп звездата продава дома си в Лос Анджелис за 5.9 млн. долара. Къщата се намира в богаташки район в Западен Холивуд. Тя е със стъклени стени, от които имате гледка към огромния плувен басейн. Разполага със киносалон и спа център, който може да обслужва 12 души едновременно.

Алиша Кийс

Алиша Кийс продава къщата си в Лонг Айлънд за 2.9 млн. долара (тя я закупи през 2005 за 3.9 млн. долара). Къщата има седем спални, огромен басейн, джакузи, две камини.

Междувременно Алиша и съпругът й купиха пентхаус от Лени Кравиц за 14.5 млн. долара в Манхатън.

Кели Кларксън

Певицата продава дома си в Тенеси за 1.4 млн. долара. Къщата има пет спални и пет бани, кабинет, всекидневна, малко звукозаписно студио, а баните са по-големи от хола на много американци.

Джуди Гарланд

Гарланд продава имение в Холивуд за 3.8 млн. долара. Състои се от главна къща и малка къща за гости, разположени на холивудските хълмове, с прекрасна гледка към Ел Ей. Домът е построен по поръчка на актрисата и съпруга й. Басейнът и градината до него могат да съперничат на тези на луксозните хотели в Кан.