Интересни желания за печалбата от рекордния джакпот изразиха тото маниаците, които пуснаха фишове днес в столичен тото пункт.

Сумата, която може да се спечели във второто теглене на 6/49 е над 6.7 милиона лева, което кара сериозно количество хора да пробват късмета си и да опитат да спечелят огромния джакпот.

Опашките в тото пунктовете преди поредното теглене на Тото 2 са сериозни, а плановете на хората какво да правят с парите, ако ги спечелят, са много интересни. Един от тото играчите разкри, че е пуснал готова случайна комбинация и не разчита на специални числа като рождени дати и прочие. Той обаче разкри, че ако спечели сумата, веднага ще "избяга на някое по-топло място".

Друга жена пък призна, че ще даде половината сума за благотворителност, стига да спечели. За сметка на това, тя изказа опасение, че може да стане мишена на престъпници и затова не би показала лицето си пред медиите, ако "удари" джакпота.

Най-интересно обаче бе желанието на възрастен човек, който си пожела да си купи параход с парите. "Нещо голямо трябва да е. Най-много искам здраве. Няма обаче кой да ми го даде. Парите от тотото няма да ми помогнат, няма да ми върнат 30-40 години", сподели човекът, за когото се оказа, че е театрален режисьор.

Източник: БГНЕС