Легендарно имение в Бевърли Хилс, разположено на 3.7 кв. акра, в което президентът на САЩ Джон Кенеди и съпругата му Жаклин са изкарали медения си месец през 1953 г. и в което са заснети сцени от „Кръсникът“, се продава

Къщата е построена през 1925 г. на известния Сънсет булевард, а цената от 95 млн. долара я прави един от най-скъпите недвижими имоти в САЩ, дори и след като бе намалена от първоначално исканите 165 млн. долара.

Къщата е с площ почти 6.5 хиляди кв. м. и има 29 спални, 40 бани, нощен клуб, винарна и киносалон. В по-късни времена е добавен фитнес.

В нея има зала за официални вечери, стая за закуска, както и гостна с френски прозорци и веранда, която води към площадката за градински партита за 400 гости.

Заобикалят я живописни градини, два тенис корта и 22 метров басейн.

Всичко това е плод на усилията на архитекта Гордън Кауфман, известен с участието си в строежа на големия язовир "Хувър" по долното течение на река Колорадо през 1936 г.

Той е поканен от една от най-важните холивудски фамилии, за да създаде шедьовъра в испански и италиански стил със сложни резбовани тавани и ламперии, френски прозорци, балкони, сводести тавани, както и гледка към каскада от водопади в басейна и беседка с венециански колони.

Къщата е построена от банкера Милтън Гетс, а през годините в нея живеят много исторически личности. През 1946 г. имението е купено от медийния магнат Уилям Рандолф Хърст, който прекарва края на живота си в нея .