Всички сме виждали обявите за изгубено кученце и награда, ако бъде намерено. Е, това са няколко подобни случая, но наградата е доста странна:

Уебсайт предлага 1 млн. долара за всяка жена, която докаже, че е правила секс с Тим Тебоу

В случай, че не се интересувате много от спорт – Тим Тебоу е най-голямата звезда в американския футбол в момента.

Той е богат, красив и както споменахме известен, много известен. За това е странно, че Тим твърди, че е девствен.

Тебоу е известен като много религиозен, а камерите често го снимат да се моли преди мач. Той твърди, че като добър християнин, ще прави секс, след като се ожени.

Всъщност, не е чудно, че Тебоу е толкова религиозен. Баща му е пастор, а той самият дължи живота си на религиозността на майка си. Тя е била тежко болна по време на бременността и всички лекари са я съветвали и дори оказвали натиск да направи аборт, за да не рискува живота си. Тя обаче било твърдо против и решила да го роди. Сега Тим твърди, че ревностно пази християнските ценности. Мнозина обаче не му вярват.

Сайтът AshleyMadison.com обяви награда от 1 млн. долара за всяка жена, която докаже, че е правила секс с него. Това е сайт за запознанства за женени хора, търсещи забежка. Те твърдят, че са напълно убедени, че Тебоу лъже и че единственото им притеснение е да не се появят много жени, на които да трябва да изплатят милиони.

Munich Re спретва оргия за награда на служители

Немската застрахователна компания решила да се отплати на служителите си по нетрадиционен начин – като организирала парти с проститутки.

На този специален бонус се радвали най-добрите служители на звеното Ergo. Те признали, че оргията била организирана за тях от компанията в Будапеща през 2007 г.

Партито било доста добре организирано. След всяко обслужване проститутката получавала печат на ръката, така после тя можела да се отчете колко мъже е обслужила и да си получи парите.

Момичетата на партито носели два цвята гривни – едните били сервитьорки, а другите проститутки – за да не стават грешки.

Издирван се предава в полицията, надява се да получи наградата

Мохамед Ашан видял постер „Издирва се“ със своето собствено лице. Обявена била награда от 100 долара. Той взел постера и веднага отишъл до най-близкото полицейско поделение да се предаде, но бил безкрайно изненадан, когато разбрал, че наградата не му се полага.

Случката се разиграла в Афганистан, а Мохамед бил издирван по обвинения, че подготвя терористични атаки. Когато отишъл да се предаде американските войници първоначално не повярвали, че това е наистина той, а Ашам най-ентусиазирано ги уверявал, че е човекът от постера и настоявал да си получи парите.

Шеф даде бонуси за 15 милиона долара на служителите си

Австралийски шеф учуди служителите си като раздаде 15 млн. долара бонуси. Кен Гренда и синовете му раздали опарите на 2000 служители след продажбата на 66-годишната им автомобилна компания.

Някои служители били шокирани от сумите, които видели и се обадили в банките си да попитат дали не е станала грешка.

Средният размер на един бонус бил 8500 долара, в зависимост от това колко дълго са работили служителите в компанията. Някои са получили по 30 000 долара и дори 100 000 долара.

Семейство Гренда получили 400 млн. долара след продажба на компанията си на Ventura.

В Тексас подаряват Camaro на най-добрия ученик

За да мотивира учениците, район Форт Уърт в Тексас подарил 2011 Chevrolet Camaro на ученик, който имал най-добри оценки в региона и най-малко отсъствия.

Най-добрите 25 ученици от целия район участвали в жребий, предаван по телевизията. Там изтеглили името на Кензи Дийтън, която е на 14 години и ще трябва да почака поне 2 години преди да може да използва наградата си.

PETA предлага 1 млн. долара за месо, получено в лаборатория

Организацията за етично отношение към животните обича публичността, скандалите и това всячески да влиза в заглавията на медиите.

Те предлагат 1 млн. долара на всеки учен, който успее да добие месо в лабораторни условия.

Идеята е да се използват стволови клетки, от които в епруветки да се постигне растеж до месо, което да може да бъде готвено и консумирано.

Затворници спечелиха ваканции, която не могат да ползват

Група затворници спечелиха национален конкурс на книжарници Penguin във Великобритания, но бяха много разочаровани, когато разбраха, че наградата е пътуване до Шотландия. Така наградата отиде за втория в класирането, а всеки от затворниците получи книги за 200 паунда.