Най-популярните козметични операции са слагане на ботокс, уголемяване на бюста и липосукция. Следват уголемяване на устните, ринопластиката, а при азиатците – операция на очите.

Някои хора обаче прекаляват с промените във външните вид.

Тези тук определено са такива:

Патриша Крентсил

Новината за това, че Патриша завела 5-годишната си дъщеря на солариум обиколи света наскоро.

Не само пластичните операции излизат извън контрол. В последните години се говори за „тенорексия“ - пристрастеност към солариума.

Мария Хосе Кристерна

Известна е като моделът-вампир. Тя има мания по вампирите. Мария е адвокат и майка. Твърди, че операциите са й дали сила и са я освободили от миналото й.

Тя има татуировки, импланти в челото и пиърсинг по цялото тяло.

Ерик Спраг

Той е човекът-гущер. И това е почти буквално. Той е понесъл общо 700 часа татуиране (от глава до пети), има импланти във веждите си, изкуствени зъби и разрязан език.

Джоселин Уилденшайн

Дамата от Ню Йорк е нещо като Парис Хилтън – известна с това, че е богата и ходи по партита.

След развода си, тя се вманиачава в пластичната хирургия, а това е резултатът.

Марк Долан

Известен е като човекът-котка. Той има татуировки, ушите му са коригирани, за да приличат на котешки, импланти във веждите, пиърсинги с косми за мустачки, устните му са коригирани, за да приличат на котешки, в бузите и брадичката му е инжектиран силикон, зъбите му са заострени.

Орлан

Французойката си прави пластични операции от 40 години. Сред най-стряскащите й екстри са торбички със солев разтвор над веждите.

Валерия Лукянова

Валерия е направила себе си истинска кукла Барби. Тя си е уголемила гърдите, има премахнати ребра, операции по лицето и носи контакти лещи, за да прилича на кукла. Според някои, това момиче не съществува и всички е ПР трик, но Валерия има собствена страница във Facebook, в която пуска свои снимки и видеа и за сега изглежда истинска.