До скоро жените не знаеха, че могат да изкарат пари и от девствеността си.

Вижте 7 дами с бизнес нюх и без задръжки:

Грациела Ятако

Грациела Ятако е момичето, което започва цялата тази мода. 18-годишната дама от Перу предлага девствеността си на търг още през 2005 година. Канадец е предложил 1.5 млн. долара, но сделката така й не се осъществява, защото в последния момент тя се отказва. Така, Грациела печели единствено омразата на цял Перу. В католическата държава обществото е възмутено от нейната история и реномето й е развалено завинаги.

Последната дама, за чиято сделка съобщиха световните агенции е тази на 21-годишната бразилка Катарина Малиорини.

Тя предложи „първия си път“ на търг и цената, на която специалното предложение се продаде, бе 780 000 долара! Това са повече пари отколкото повечето от нас са направили откакто са загубили девствеността си. Тя каза, че ща дари 90% от сумата за строеж на домове в родния си град Санта Катарина.

Натали Дилан

Натали се появи в шоуто на Хауърд Стърн, където предложи девствеността си за продан. С парите тя каза, че ще плати за образованието си. Не е ясно какво точно става след това. Говори се, че Дилан е получила 250 000 долара, но купувачът не е консумирал покупката си.

Неизвестна новозеландка

19-годишна новозеландка, която се представя в интернет с псевдонима Ungirl пусна своята оферта в сайта ineed.co.nz. Тя е получила над 1 200 оферти, като се договори за 32 000 долара.

Алина Персеа

18-годишната румънка обяви девствеността си за продажба, за да може да си плати таксата в университет, където искала да учи компютърни науки.

Тя получи 14 000 долара от анонимен 45-годишен италиански бизнесмен. Сделката е била консумирана, а Алина казва, че останала много доволна.

Роузи Рийд

18-годишната Роузи от Великобритания казва, че е лесбийка и не е правила секс с мъж. Тя предлага „първия си път“ на търг, който печели 44-годишен инженер с оферта 13 300 долара. Той бил разведен и баща на две деца.

След консумиране на сделката Роузи много съжалявала и казва, че тя й нейната приятелка много плакали.

Ирландката от католическото училище

16-годишна ирландка от католическо училище пуснала оферта в сайта Gumtree. Репортер под прикритие й предлага 10 000 долара. Те се срещат, но когато репортерът разкрива самоличността си, тя се отмята от думите си и казва, че това всъщност било шега.