Бившата сервитьорка Михаела Уийкс днес си изкарва прехраната като двойничка на Бритни Спиърс.

24-годишната Уийкс е от Илкстън, Англия. Тя е похарчила 300 000 паунда, за да прилича на поп звездата.

Тя казва, че днес изкарва много повече пари, има две къщи, луксозни коли и гардероб, пълен с дизайнерски дрехи. Уийкс е благодарна на Бритни Спиърс за това, че приликата й с нея й е осигурила по-добър стандарт на живот.

„Купих си първата къща, когато бях на 19 години. Не мога да повярвам колко пари можеш да изкараш само заради това, че приличаш на някой.”

Уийкс е имитаторка на Спиърс от 8 години. За това време е направила няколко фотосесии, участвала е в клип на Kaiser Chiefs и е обиколила света в търсене на други двойнички на певицата.

Когато кариерата на Бритни започнала да запада през 2008 година, участията на Михаела също започнали да спадат и тя почти бакрутирала.

Днес обаче нещата вървят добре. Откакто Бритни стана съдия в US X Factor, графикът й е пълен. За малко участие Михаела получава 350 паунда, а за по-големи ангажименти хонорарът й може да достигне 3 500 паунда.

На месец Михаела харчи по 1000 долара за грим, екстеншъни за коса и тоалети. Тя учи всички текстове на новите песни на Бритни, както и хореографията й.