Животинска фигура с реални размери, бърз мини Cadillac или говорещ робот. Има деца, които ще получат доста скъпи играчки за Коледа. Цената на някои предложения надвишава тази на... луксозен апартамент, пише Die Welt. Нюйоркските производители на играчки FAO Schwarz и Hammacher Schlemmer са решили да изпитат докрай желанието на богаташите да глезят децата си. Ето и с какво по-точно:

Лодката на Ferrari от FAO Schwarz се захранва с батерии и може да развие скорост до 35 км/ч.

Драконът, висок около един метър, произведен от Hammacher Schlemmer, издържа малки и големи деца до 70 килограма.

Цифровото влакче Mario Kart WII Carrera може да занимава децата с часове. Идеално е за празниците.

Пожарната кола Hammacher Schlemmer, която може да пръска вода, е задължителна за малките пожарникари.

Малките готвачи могат да се подготвят за своята първа спечелена звезда Мишелин в кухнята от Hammacher Schlemmer.

Дистанционно контролирани бронирани автомобили като от Втората световна война от Hammacher Schlemmer.

Розовият Barbie Cadillac Hybrid Escalade от Fisher-Price е двуместен автомобил за забавление с истински врати и може да вдига скорост до 8 км/ч.

Дигиталната версия на телевизионната игра Jeopardy може да изпита познанията (и нервите) както на възрастните, така и на децата.

Шестметровият Triceratops умее да се движи и да ръмжи като истински. С него можете да се върнете назад във времето, но това би ви струвало около 265 000 евро.

Самолетът "Roter Baron" ("Червеният барон") е реплика на самолета, създаден от Murray Ohio Manufacturing Company през 1941 година.

Масата за джаги, направена от брезово дърво, може да ви създаде много забавни моменти вкъщи. Удачна е и за татко и приятелите му.

"Genuine Lost in Space B-9 Roboter" е робот, висок почти два метра. Той реагира на условията на околната среда и може да казва цели 511 изречения.

Типична за САЩ е играта "Whac-A-Mole": в тази луксозна версия на играта, лицата на играчите могат да се заменят с карикатури на членовете на семейството. Струва около 26 000 евро.