Името Porsche не стои само зад спортните автомобили. От 1972 година марката е и синоним на промишлен дизайн с високо качество. От сайта welt.de представят специалната изложба в музея на Porsche, която разказва историята на успеха на световноизвестната марка:

Можете да видите голямата специална изложба по случай 40-тия юбилей на Porsche Design в музея на марката в Щутгарт, Германия, до 13-ти февруари. F.A. Porsche е проектирал редица аксесоари като часовници, чаши и писалки, също така и маратонки - но винаги под марката "Porsche Design".

Посетителите на музея могат да получат и представа за живота на лицето зад марката - F.A. Porsche, както и за легендарните автомобили като 904 Carrera GTS и Porsche 911 например.

В сряда и в неделя, от 15 часа, посетителите имат възможност да обиколят изложбата заедно с екскурзовод, който да ги развежда в продължение на един час и да отговаря на всичките им въпроси.

Креслото с регулируема облегалка Antropovirus също е изложено в музея.

На изложбата няма как да липсва и първият продукт на луксозната марка Porsche Design: първият черен часовник в света, Chronograph I.

Разбира се, на юбилейната изложба можете да видите и автомобили, тъй като това са основните продукти на марката Porsche.