Делничен ден в офиса: небето навън е сиво, вие сте уморени и търсите ново предизвикателство, за предпочитане много забавно, вълнуващо и на слънчево време? В момента се търсят хора за точно такава работа. Британски туроператор търси хора, които да тестват водни пързалки по цял свят.

За феновете на водните пързалки британският туроператор "First Chоice" предлага работа в 25 курорти в Ибиза, Тайланд и Египет. Хотелите там или имат собствен аквапарк с пързалки, или предлагат неограничен достъп до най-близкия такъв.

Интернет конкурс цели да намери хора, които да тестват пързалките. Кандидатите трябва да бъдат най-малко на 18 години и да живеят в Обединеното кралство. Всеки, който отговаря на тези изисквания, може да качи свое клипче с дължина от 30 секунди на firstchoice.co.uk/slidetester, в което да обясни защо иска тази работа. Най-добрите кандидати ще стигнат до тридневен кастинг в аквапарк, където пред жури ще демонстрират своите умения.

Победителят трябва да бъде експерт не само в спускането по пързалки, а и в сферата на социалните медии, тъй като друго негово задължение ще бъде да споделя своите впечатления от преживяванията си в собствен блог. Той ще получи шест-месечен договор и около 12 000 евро, а в края на шестте месеца има право на почивка по свой избор на стойност до 2500 евро.